Журналіст і військовий Олег Шемчук з Запоріжжя зник без вісти у бою під Бахмутом —

ОЛЕГ=

Запорізький журналіст-розслідувач Олег Шемчук, який воював у лавах Збройних Сил України, зник безвісти 15 вересня під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі Донецької області.

Об этом сообщает Преступная Россия



«Виконуючи бойове завдання, виявивши стійкість та мужність в ході бойових дій, зник безвісти військовослужбовець військової частини А 0536 Олег Шемчук», — повідомило рідних воєнного командування частини.


ОЛЕГ

28-річний Олег Леонідович — професійний журналіст, закінчив факультет журналістики ЗНТУ, до початку війни працював у проєкті «Наші Гроші. Запоріжжя», у виданні «Українські відомості», співпрацював з «Запорізьким центром розслідувань» і до 2022 року — з медіа «Запорізький проєкт розслідувань». «Українські відомості» Також Олег був письменником-початківцем.


Інформацію про зникнення безвісти Олега Шемчука Інституту масової інформації також підтвердив ексредактор «Наші Гроші. Запоріжжя» Юрій Сидоров


«Допоможіть знайти кума, сина, друга Шемчука Олега Леонідовича. Телефони: мати — 097-459-64-65, кума — 099-610-32-14, кум — 095-197-17-77»,— повідомила родичка Олега Вікторія Іванова.

Источник: Архив компромата