Арахамія анонсував звільнення всього керівництва Митної служби (оновлено)

арахамія

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував звільнення всього керівного складу Державної митної служби 1 лютого.

Об этом сообщает Компромат


Про це нардеп повідомив у Telegram.

Також він підтвердив сьогоднішні обшуки у бізнесмена Ігоря Коломойського, ексочільника МВС Арсена Авакова та столичного забудовника Вадима Столара.

"Буду інформувати громадськість про анонсовані весняні посадки. Сьогодні: обшуки у Податковій; вручення повідомлень про підозру високопосадовцям Міністерства оборони; обшуки у Коломойського по "Укрнафті"; ціла серія негласних слідчих дій; обшуки у Авакова; обшуки у Столара та звільнення всього керівного складу Митниці", – наголосив Арахамія.

Згодом цю інформацію підтвердив народний депутат від фракції "Голос", перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики Ярослав Железняк.

"Так – звільняють керівний склад митниці. В.о. буде поки один з заступників: Сергій Звягінцев", – написав він у Telegram.

Як повідомлялося, 1 лютого співробітники ДБР провели обшуки у керівництва податкової служби Києва. За даними ЗМІ, обшуки відбувалися у голови податкової служби столиці та його заступника.

Слідчі ДБР розслідують факт незаконного отримання відшкодування ПДВ із державного бюджету, зокрема шляхом зловживання владою та службовим становищем представниками податкових органів.

Внаслідок таких дій у тіньовий обіг потрапили державні кошти на суму понад 30 млрд₴

Источник: VTimes